Anneke Bezem, Marion van de Coolwijk - Schoolbasis Beeld en Bre

Schrijver:
Titel: Schoolbasis Beeld en Brein
ISBN: 9789080875432
Taal: Nederlands
Uitgever: Bureau Bezem
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Hardcover / 2007 / 96 pagina's / Nederlands / 9789080875432
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het snelle, creatieve van het beelddenken staat lijnrecht tegenover het strakke, talige onderwijssysteem. Kinderen denken van nature nog veel in beelden. Ze houden graag het overzicht, denken ongeordend, zien de gehelen en kijken het liefst naar overeenkomsten. School leert kinderen om geordend en op volgorde te werken. Het accent ligt vooral op het kijken naar details en het zien van verschillen.

Veel kinderen hebben moeite met het omschakelen van beelddenken naar taaldenken. Niet de lesstof zelf is dan vaak het probleem, maar de manier waarop deze wordt aangeboden en verwerkt.

Zou het niet ideaal zijn als kinderen op school beide manieren van denken konden gebruiken en toepassen? De basis van de Beeld en Brein(r) methode is gericht op snel, creatief en beeldend leren. Door gebruik te maken van taal en beeld, is leren ook absoluut niet saai of moeilijk.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anneke Bezem, Marion van de Coolwijk - Schoolbasis Beeld en Brein