Paulo Coelho - Hippie

Schrijver:
Titel: Hippie
ISBN: 9781524711474
Uitgever: Knopf Doubleday Publishing Group
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 15,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hippie is een roman geschreven door de Braziliaanse auteur Paulo Coelho. Het boek is gebaseerd op zijn eigen ervaringen als jonge hippie in de jaren 70.

Het verhaal begint in 1970, wanneer de hoofdpersoon, Paulo, besluit zijn studie rechten op te geven en op zoek te gaan naar avontuur. Hij sluit zich aan bij een groep hippies en samen reizen ze van Amsterdam naar Nepal, op zoek naar spirituele verlichting en vrijheid. Onderweg ontmoet Paulo verschillende interessante personages, waaronder Karla, een jonge Nederlandse vrouw die ook op zoek is naar haar eigen pad.

Tijdens hun reis worden Paulo en Karla geconfronteerd met verschillende uitdagingen en ontdekken ze de essentie van het hippiebestaan. Ze ervaren de kracht van liefde, vrijheid en zelfontdekking, maar worden ook geconfronteerd met de donkere kanten van de wereld, zoals drugsverslaving en geweld.

Het boek neemt de lezer mee op een reis door Europa, het Midden-Oosten en Azië, waarbij de personages zich onderdompelen in verschillende culturen en tradities. Ze bezoeken plaatsen als Istanbul, Teheran en Kathmandu, waar ze nieuwe inzichten opdoen en hun eigen grenzen verleggen.

Hippie is een boek dat de idealen en waarden van de hippiebeweging belicht, zoals vrijheid, vrede en liefde. Het laat zien hoe de hippies van destijds streefden naar een alternatieve levensstijl, weg van de maatschappelijke normen en waarden. Paulo Coelho beschrijft op een meeslepende manier de zoektocht naar betekenis en zingeving, en hoe deze zoektocht kan leiden tot persoonlijke groei en transformatie.

Het boek is geschreven in de kenmerkende stijl van Paulo Coelho, met poëtische en filosofische passages die de lezer aan het denken zetten. Het is een verhaal over het vinden van je eigen weg in het leven, het volgen van je hart en het omarmen van het onbekende.

Hippie is een inspirerend en meeslepend boek dat de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis door de jaren 70. Het laat zien dat de idealen van de hippiebeweging nog steeds relevant zijn en dat het belangrijk is om trouw te blijven aan jezelf, ongeacht de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.