King, Stephen - Over leven en schrijven

Schrijver:
Titel: Over leven en schrijven
ISBN: 9789024540808
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheden: 2000, 285 pagina's, paperback, 1e druk, gelezen, goede staat
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Als je geen tijd hebt om te lezen, dan heb je ook geen tijd en middelen om te schrijven.’ STEPHEN KING Hoe slaagt Stephen King er telkens weer in zijn lezers aan zich te binden en hen te verrassen? En wat voor leven leidt de Meester van de Horror zelf? OVER LEVEN EN SCHRIJVEN begint met een boeiende blik achter de schermen van Kings jeugd. Griezelig vroeg begon hij al met schrijven. Zijn puberjaren en studietijd verlopen zonder duistere wolken. CARRIE betekent zijn doorbraak, maar daarna volgen moeilijke jaren – waarin succes en stress hem achtervolgen en drank een uitvlucht lijkt te bieden. Eerlijk en openhartig vertelt King over het auto-ongeluk dat hem in 1990 bijna het leven kostte en hoe hij er weer bovenop kwam door zijn onweerstaanbare drang tot schrijven. Bestsellerauteur Stephen King laat tevens zijn licht schijnen over het belangrijkste wapen van een schrijver: de vlijmscherpe pen die een auteur altijd in de aanslag moet hebben. OVER LEVEN EN SCHRIJVEN is een bijzonder boek, een boek met een fikse dosis macabere humor; briljant van opzet en een bron van inspiratie voor lezers en (aspirant) schrijvers.

Wat inspireert de King? Dit boek is een must-have voor alle King-fans, maar ook voor aspirant-schrijvers! Stephen King is een fenomeen. Zijn boeken worden door miljoenen lezers over de hele wereld verslonden. Als geen ander is hij in staat om kleine, dagelijkse gebeurtenissen tot een gruwelijke nachtmerrie te laten uitgroeien… King schrijft zowel korte verhalen als meeslepende pageturners van honderden pagina’s. Veel van zijn boeken zijn succesvol verfilmd.
In Over leven en schrijven vertelt King over zijn inspiratie en motivatie om te schrijven. Praktijkvoorbeelden worden afgewisseld met anekdotes uit zijn eigen schrijversloopbaan. Hij vertelt over zijn studietijd en zijn grote doorbraak met Carrie, maar ook over de schaduwkant van zijn leven: zijn gevecht tegen de alcohol en het ongeluk dat hem in 1999 bijna fataal werd. Het resultaat is een interessant boek dat zowel zijn trouwe fans als aspirant-schrijvers zal boeien.
Verder lezen

Discordia Boeken uit Utrecht

particulier

Logo Discordia Boeken

Boeken kunnen, alleen op woensdag en op afspraak, ook afgehaald worden in Utrecht. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting Stephen King Fanclub.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Stephen - Over leven en schrijven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Discordia Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Discordia Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Discordia Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Discordia Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Discordia Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.