Beersma, Peter ; Wies Beersma en Arnold van den Burg - Steenuil

Schrijver:
Titel: Steenuilen
ISBN: 9789087400088
Taal: Nederlands
Uitgever: Roodbont, Zutphen
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2009, 119 blz., 3e druk. Met kleurenfoto's en tekeningen.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het laatste decennium is de kleinste vertegenwoordiger van uilen in ons land, de steenuil, sterk in aantal achteruitgegaan door infrastructurele veranderingen in het landschap, monoculturen en het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de landbouw. De steenuil, in de Griekse mythologie een metafoor voor wijsheid, wordt in deze monografie vanuit een breed spectrum benaderd. Op een populair-wetenschappelijke wijze wordt ingegaan op onder andere de biotoopeisen, de plaats die deze vogel inneemt in diverse ecosystemen, de broedcyclus, de relatie met de mens en de Europese beschermingsmaatregelen. Boeiend wordt gesproken over extensief beheerde landschapselementen in relatie tot deze uilensoort. De kern van dit boek beoogt het in stand houden van Nederlandse en Belgische broedpopulaties. Door de heldere uiteenzetting en weinig gebruik van vakjargon is dit boek geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde ornitholoog. Het geheel is geïllustreerd met fraaie kleurenfoto's en gedetailleerde aquarellen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beersma, Peter ; Wies Beersma en Arnold van den Burg - Steenuilen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.