Beuningen, H.J.E. van ; H. van Asperen ; A.M. Koldeweij en H.W.J. Piro

Schrijver:
Titel: Heilig en profaan. Deel 4 : 800 laatmiddeleeuwse insignes uit openbare en particuliere collecties.
ISBN: 9789089320209
Taal: Nederlands
Uitgever: Spa uitgevers B.V., Zwolle
Bijzonderheden: Gebonden, 2018, 320 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek worden ca. 800 nieuwe vondsten en veel niet eerder gepubliceerde insignes en ampullen getoond. Foutieve of niet geduide insignes worden geïdentificeerd. Insignes en ampullen zijn stuk voor stuk op ware grootte afgebeeld, in kleur en met alle gegevens. In enkele korte essays belichten specialisten bovendien verschillende onderwerpen gerelateerd aan insignes, zoals ampullen, loodtinnen triptieken en ander verwant materiaal in lood-tin, evenals de opgravingen in Diksmuide in 2016 waarbij veel nieuwe insignes aan het licht kwamen.

Met deel 4 zijn nu in totaal 4307 insignes gepubliceerd. Daarmee zijn religieuze en profane insignes de best ontsloten vondstgroep binnen de materiele cultuur van de Late Middeleeuwen. Vind je een insigne op een opgraving of met een metaaldetector, dan heb je snel alle informatie over je vondst, inclusief de achtergrondinformatie. In deel 4 staan bovendien zeven verhalen over aspecten van insignes en bijzondere vondsten.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beuningen, H.J.E. van ; H. van Asperen ; A.M. Koldeweij en H.W.J. Piron - Heilig en profaan. Deel 4 : 800 laatmiddeleeuwse insignes uit openbare en particuliere collecties.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.