Hattem, Coralien van ; Bert Kleine Schaars ; Gerard Kolkman ; Francis

Schrijver:
Titel: Gewoon Averlo en Frieswijk. Honderd jaar wonen, werken en leven.
ISBN: 9789082325607
Taal: Nederlands
Uitgever: Plaatselijk Belang Averlo-Frieswijk
Bijzonderheden: Gebonden, 2014, 400 blz. Met foto's, facsimile's en kaarten. Hoekjes kaft bestoten. Gebruiksspoortjes kaft. Bovenste 12 cm van de voorscharnier is gespleten. Pakketpóst.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij het 75-jarig jubileum van Plaatselijk Belang Averlo-Frieswijk past een boek over beide buurtschappen onder de rook van Deventer. Met die gedachte is in 2007 een aantal bewoners van start gegaan. Zij maakten zoveel los dat pas zeven jaar later, bij het 80-jarig bestaan van Plaatselijk Belang, al het materiaal was verwerkt en de voorverkoop van het boek kon beginnen. Foto’s, krantenartikelen, documenten en herinneringen van (oud)bewoners staan centraal in het boek. Het beeldmateriaal was uitgangspunt. De schrijversgroep heeft vervolgens in vele huisbezoekjes en gesprekken talrijke verhalen opgetekend. Daarna is het materiaal geordend, beschreven en is het boek geredigeerd.

Het resultaat is een boek over het wonen, werken en leven in Averlo en Frieswijk in de twintigste eeuw met een uitloopje naar de eerste jaren van de eenentwintigste eeuw. Al bladerend kan de lezer wegdromen in het verleden, zich verbazen dat het nog maar zo kort geleden was, herinneringen ophalen en nazoeken hoe het ook al weer was.

Gewicht 1934 gram.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.