Corbett, Stephen - Houtbewerken. Het complete handboek voor beg

Schrijver:
Titel: Houtbewerken. Het complete handboek voor beginners en gevorderden.
ISBN: 9789059208650
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers, Utrecht
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2008, 264 blz., 4e druk. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index. Afm. 17,5 x 22,5 cm.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Engelse auteur van dit boek is zelf een vakman en publicist. In Engeland is de traditie van houtbewerken erg groot. In deze uitgave wordt de lezer stap voor stap geïntroduceerd in het vak van houtbewerking/meubelmaken. Achtereenvolgens komen aan bod: houtsoorten, gereedschap, voorbereiding, montage- en basistechnieken, het maken van verbindingen en technieken voor gevorderden. Achterin het boek zijn een kleine twintig projectvoorbeelden uitgewerkt. Het gaat hier om simpele (schilderijlijst) en meer ingewikkelde (bank)projecten, op basis waarvan de lezer zelf een product kan maken. De uitgave is ruim voorzien van tekeningen en foto's in kleur. Het boek bevat een grote hoeveelheid gevarieerde informatie. Bevat inhoudsopgave, verklarende woordenlijst en register.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corbett, Stephen - Houtbewerken. Het complete handboek voor beginners en gevorderden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.