Oudolf, Piet ; Henk Gerritsen en Anton Schlepers - Droomplanten

Schrijver:
Titel: Droomplanten. De nieuwe generatie tuinplanten.
ISBN: 9789058970961
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 144 blz. 3e, herziene druk. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index. Hoekjes kaft iets bestoten. Klein vouwtje in blz. 3.
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Derde, herziene druk (zie blz. 9) van het boek dat in 1990 voor het eerst werd uitgegeven. In deze druk zijn verschillende hoofdstukken geschrapt en andere toegevoegd waardoor een aantal minder bruikbare planten verdween en een aantal nieuwe soorten zijn beschreven. Ook zijn er meer foto's toegevoegd. Piet Oudolf had toen als kweker al meer dan 20 jaar ervaring met bijzondere planten die goed geschikt zijn voor de Nederlandse tuin. In dit boek geeft hij telkens een dubbele pagina met plantenbeschrijvingen afgewisseld met een dubbele pagina prachtige kleurenfoto's. Een apart hoofdstuk is ingeruimd voor bijzondere grassen. Daarnaast veel aandacht voor toepassing van de planten om een bepaalde sfeer te creëren in de tuin zoals 'heftig' of 'weelderig' met beplantingsschema's en een lijst voor het aantal planten per vierkante meter. Een plantenregister achterin. Een prachtig en zeer bruikbaar boek voor iedere tuinliefhebber.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudolf, Piet ; Henk Gerritsen en Anton Schlepers - Droomplanten. De nieuwe generatie tuinplanten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.