Ahern Cecelia - PS: Ik hou van je - Ahern Cecelia

Schrijver:
Titel: PS: Ik hou van je - Ahern Cecelia
ISBN: 9789085641940
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'PS: Ik hou van je' is een romantische roman geschreven door Cecelia Ahern. Het verhaal draait om Holly Kennedy, een jonge vrouw die net haar man Gerry heeft verloren aan een ziekte. Holly is gebroken en weet niet hoe ze verder moet met haar leven.

Op haar dertigste verjaardag ontvangt Holly een mysterieuze brief van Gerry. In de brief staat dat hij voor zijn dood een reeks brieven heeft geschreven om Holly te helpen omgaan met haar verdriet en om haar aan te moedigen om door te gaan met haar leven. Elke brief eindigt met de woorden 'PS: Ik hou van je'.

De brieven van Gerry zijn bedoeld om Holly te helpen bij het vinden van haar weg in het leven zonder hem. Elke brief bevat instructies en opdrachten die Holly moet volgen. Zo stuurt Gerry haar bijvoorbeeld naar een karaokebar om haar angsten te overwinnen en naar een reisbureau om een vakantie te boeken. Door deze opdrachten leert Holly nieuwe mensen kennen en ontdekt ze nieuwe passies en interesses.

Terwijl Holly de brieven volgt, begint ze langzaam haar leven weer op te bouwen. Ze maakt nieuwe vrienden, vindt een baan die ze leuk vindt en begint zelfs een nieuwe relatie. Maar het gemis van Gerry blijft altijd aanwezig en Holly worstelt met haar gevoelens van verdriet en schuld.

Het boek volgt Holly's reis van rouw naar herstel en laat zien hoe ze langzaam maar zeker haar leven weer oppakt. Het verhaal is ontroerend en emotioneel, maar bevat ook humor en hoop. Het laat zien dat zelfs na het verlies van een geliefde, het mogelijk is om weer liefde en geluk te vinden.

Cecelia Ahern schrijft op een meeslepende manier en weet de emoties van de personages op een realistische manier over te brengen. Ze creëert personages die je als lezer echt leert kennen en met wie je meeleeft. Het boek is een mix van romantiek, verdriet en hoop, en laat zien dat liefde en herinneringen de kracht hebben om iemand door de moeilijkste tijden heen te helpen.

'PS: Ik hou van je' is een hartverwarmend verhaal dat je raakt en je aan het denken zet over de kracht van liefde en de veerkracht van de menselijke geest. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je aan het einde met een glimlach op je gezicht achterlaat.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ahern Cecelia - PS: Ik hou van je - Ahern Cecelia