Boekman 119 - Ruimte voor kunst en cultuur in de stad

Schrijver:
Titel: Boekman 119 - Ruimte voor kunst en cultuur in de stad
ISBN: 9789066501522
Uitgever: Boekmanstichting
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boekman 119 - Ruimte voor kunst en cultuur in de stad is een publicatie die zich richt op de rol van kunst en cultuur in stedelijke omgevingen. Het boek is samengesteld door het Boekmanstichting, een onafhankelijk kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid in Nederland.

In Boekman 119 worden verschillende aspecten van kunst en cultuur in de stad belicht. Het boek bevat een verzameling van essays, interviews en onderzoeken die ingaan op de relatie tussen kunst, cultuur en de stedelijke omgeving. Het biedt inzicht in de manieren waarop kunst en cultuur bijdragen aan de ontwikkeling en identiteit van steden.

Het boek behandelt diverse thema's, zoals de rol van kunst in stedelijke vernieuwing, de betekenis van culturele diversiteit in de stad, de relatie tussen kunst en publieke ruimte, en de invloed van digitalisering op de kunst- en cultuursector. Daarnaast worden ook praktijkvoorbeelden en casestudies besproken, waarin succesvolle initiatieven op het gebied van kunst en cultuur in steden worden belicht.

Boekman 119 is een waardevolle bron voor beleidsmakers, kunstenaars, culturele instellingen en andere professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kunst en cultuur in stedelijke omgevingen. Het biedt inzichten, inspiratie en concrete handvatten om de rol van kunst en cultuur in de stad te versterken en te benutten.

Het boek is geschreven in een toegankelijke en informatieve stijl, waarbij verschillende auteurs vanuit hun expertise bijdragen aan de verschillende hoofdstukken. De publicatie is rijk geïllustreerd met foto's, grafieken en andere visuele elementen die de inhoud versterken en verduidelijken.

Boekman 119 is een actueel en relevant boek dat inspeelt op de groeiende belangstelling voor kunst en cultuur in stedelijke omgevingen. Het biedt een brede en diepgaande kijk op de verschillende aspecten van dit onderwerp en draagt bij aan het debat en de ontwikkeling van beleid op dit gebied. Het is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tussen kunst, cultuur en de stad.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Boekman 119 -   Ruimte voor kunst en cultuur in de stad