Ingmar Heytze 21261 - Het beste en de rest + CD Zijn beste gedi

Schrijver:
Titel: Het beste en de rest + CD Zijn beste gedichten op papier én op CD. Met uniek bonusmateriaal voor de MP3-speler. Extra: "Portret van de dichter "
ISBN: 9789057591600
Taal: Nederlands
Uitgever: Podium b.v.
Bijzonderheden: Goed, 2006, Gekartonneerd, 71p
Prijs: € 13,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is op de kop af twintig jaar geleden dat Ingmar Heytze (1970), zestien jaar oud, voor het eerst een gedicht voorlas aan publiek. In de jaren die volgden zou hij uitgroeien tot een van de populairste dichters van Nederland. Zeven dichtbundels en ongeveer negenhonderd optredens later wordt het hoog tijd om de balans op te maken met Het beste en de rest.\nHet beste bevat, naast Heytzes persoonlijke favorieten, gedichten die een eigen leven zijn gaan leiden: ze werden overgenomen in bloemlezingen, op geboortekaartjes gedrukt of verwerkt in posters, stickers of inpakpapier. Speciaal voor deze uitgave werden alle gedichten uit Het beste opgenomen en op cd gezet.\nDe cd herbergt naast Het beste ook De rest: een ruim uitgevallen bonusselectie, met registraties van radio-optredens en voordrachten. Uren uniek materiaal dat direct op een mp3-speler kan worden gezet. Ook staan op de cd bijzondere videofragmenten.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ingmar Heytze 21261 - Het beste en de rest + CD Zijn beste gedichten op papier én op CD. Met uniek bonusmateriaal voor de MP3-speler.  Extra: "Portret van de dichter "