Marinus van den Berg - Warme zorg, warme woorden

Schrijver:
Titel: Warme zorg, warme woorden
ISBN: 9789035227002
Taal: Nederlands
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 1ste druk / 2004 / 96 pagina's / Nederlands / 9789035227002
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de laatste twintig jaar spreken we in de zorg vaak met woorden die komen uit de wereld van de economie en het bedrijfsleven. Een zakelijke taal waaruit de menselijke warmte is verdwenen. Dit terwijl zorgverleners aandacht, tijd, geduld, meeleven, betrokkenheid, kortom warmte, juist als onmisbaar ervaren in hun werk. Hierop mag en kan niet worden bezuinigd.

In Warme zorg, warme woorden staat Marinus van den Berg stil bij de taal die de betrokkenheid van de zorgverlener erkent. Warme woorden zijn, volgens de auteur, krachtig en maken meer los bij patiënten. Ze wekken enthousiasme, ze bezielen. Warme woorden zijn niet 'soft', zoals sommigen denken, ze zijn eerder 'cool'. Ze horen daarom thuis in het hart van de zorg.

Warme zorg, warme woorden is een ideaal geschenk voor mensen die in de zorg werken.

Marinus van den Berg is pastor in het Rotterdamse verpleeghuis Anthonius IJsselmonde. Hij heeft vele boeken geschreven over verlieservaringen en rouwverwerking voor mensen die in de zorg werken of ermee te maken hebben.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marinus van den Berg - Warme zorg, warme woorden