Ds. H. Visser - Visser, Ds. H.-Tussen de gouden kandelaren

Schrijver:
Titel: Visser, Ds. H.-Tussen de gouden kandelaren
ISBN: 9033104164
Uitgever:
Bijzonderheden: Tussen de gouden kandelaren van ds. H. Visser, acht preken over de zeven brieven aan de gemeenten in Klein-Azië.  Deze zeven gemeenten vertegenwoordigen de Kerk van alle eeuwen. Elke brief getuigt ervan wat het betekent om Kerk te zijn in een Go...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tussen de gouden kandelaren van ds. H. Visser, acht preken over de zeven brieven aan de gemeenten in Klein-Azië. 
Deze zeven gemeenten vertegenwoordigen de Kerk van alle eeuwen. Elke brief getuigt ervan wat het betekent om Kerk te zijn in een Gode-vijandige wereld; om Kerk te zijn waar de troon van de satan is; om Kerk te zijn waar voor de Kerk geen plaats en ruimte is. In deze brieven wordt de Kerk ten voeten uit getekend met al haar strijd, verleiding, vervolging en verdrukking.
Zo wil ds. Visser in deze preken ook de Kerk van deze tijd voorstellen.
Ds. H. Visser (1926) begon zijn ambtelijke loopbaan als hulpprediker op Urk en in Epe. In de jaren daarna diende hij als predikant Barneveld (1971), Nieuwe Tonge (1975), Katwijk aan Zee (1979), Woudenberg (1985) en sinds 1986 opnieuw Katwijk aan Zee.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. H. Visser - Visser, Ds. H.-Tussen de gouden kandelaren