Freriks, Vincent; Schlieper Hans; Henken, Paul - De NoordBraban

Schrijver:
Titel: De NoordBrabantsch-Duitsche Spoorweg-Maatschappij, de Vlissinger Postroute
ISBN: 9789071513657
Taal: Nederlands
Uitgever: Uqulair, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2008, 1e druk, hardcover, 304 pp, 24,5 x 34,5 cm, naam eigenaar op schutblad, verder als nieuw
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De geschiedenis van de spoorweg (Londen - Vlissingen) - Boxtel - Gennep - Wesel - (Berlijn), en van de verbinding (Parijs) - Venlo - Wesel - Haltern - (Hamburg).
De Noord-Brabantsch-Duitsche Spoorweg-Maatschappij, de NBDS, was één van de minst fortuinlijke spoorwegmaatschappijen uit de Nederlandse geschiedenis. De maatschappij exploiteerde de internationale spoorweg van Boxtel via Uden, Kruispunt Beugen, Gennep en Goch naar het Duitse Wesel. De lijn vormde een onderdeel van de belangrijke postverbinding van Londen via Vlissingen en Gennep naar Berlijn.
Het belangrijke internationale vervoer over de lijn van de NBDS eindigde bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. De NBDS ging in die dagen ten onder. de lijn wist het bestaan nog lange tijd te rekken en speelde een belangrijke rol in de Tweede wereldoorlog. Hierna ging het verder bergafwaarts met de lijn.
Verder lezen

De3baarsjes uit Amsterdam

particulier

Logo De3baarsjes

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freriks, Vincent; Schlieper Hans; Henken, Paul - De NoordBrabantsch-Duitsche Spoorweg-Maatschappij, de Vlissinger Postroute

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De3baarsjes

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De3baarsjes
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De3baarsjes een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De3baarsjes vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De3baarsjes kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.