Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

De Jong, Prof. Dr. O.J. / Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr

Schrijver:
Titel: Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie.
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog B.V. Houten.
Bijzonderheden: 1992, 1e druk, 153 pagina's, gebonden, formaat: A4. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Wat is de Nadere Reformatie? Prof. dr. W. van 't Spijker beschrijft een aantal aspecten van de theologie van de Nadere Reformatie en gaat daarbij uit van het sola scriptura, sola fide en sola gratia van de Reformatie. Het ging daarin bij alle verscheidenheid om het geheel enige karakter van de Schrift, van het geloof en van de genade.
Op alle levensterreinen wilden de nadere reformatoren bezig zijn. Een daarvan betrof de eredienst die voor hen van groot belang was. Hoe zij hun idealen in de eredienst gestalte zochten te geven, wordt in de bijdrage van dr. H. Florijn uiteengezet.
Veel illustraties een unieke uitgave.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie. De Jong, Prof. Dr. O.J. /  Spijker, Prof. Dr. W. van 't. / Florijn, Dr. H. - Het eigene van de Nederlandse Nadere Reformatie.