Compact Verlag GmbH. - Bewuster leven, Dromen lezen

Schrijver:
Titel: Bewuster leven, Dromen lezen
ISBN: 9789058435880
Taal: Nederlands
Uitgever: Ellegrio's gezondheidsbibliotheek
Bijzonderheden: 2000 , hardcover , 158pp, in goede staat
Prijs: € 4,80 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Eerste deel gaat in op de bewuste dromen en de bewuste slaap om het juiste droom landschap te ervaren en te herinneren. Tweede gedeelte is een droomwoordenboek . Geeft inzichten in uw onderliggende impulsen en onderdrukte emoties en talenten die u kan ontwikkelen

Exit Libris uit Krommenie

particulier

Logo Exit Libris

Voor de verzendkosten geldt het tarief van de reguliere bezorgdienst (Post NL). Totale kosten : vraagprijs boek + tarief PostNL € 4,25 en betreft het verzenden van een brievenbus pakket+ u ontvangt dan altijd een track & tracé code.
Afwijkend formaat ("het" past niet door brievenbus) of gewicht (= 2 - 10kg) valt onder de noemer "pakketpost", hiervoor rekent Post NL € 7,95.
Voor brievenbuspakketpost naar België zijn de kosten bij Post NL € 9,95.
Alle post wordt verzonden met Track & Trace
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Compact Verlag GmbH. - Bewuster leven, Dromen lezen Compact Verlag GmbH. - Bewuster leven, Dromen lezen Compact Verlag GmbH. - Bewuster leven, Dromen lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Exit Libris

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Exit Libris
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Exit Libris een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Exit Libris vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Exit Libris kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.