Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling va

Schrijver:
Titel: Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet.
Taal: Nederlands
Uitgever: D. Donner. Leiden.
Bijzonderheden: Geen jaartal, onveranderde Uitgave volgens 1746. 243 pagina's, halfleer gebonden, formaat: 16,7 x 11,2 cm. Conditie: Wat slijtplekken op de rug en de hoeken, verder een goed leesbaar en gebonden exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet. Comrie. Alexander. - Het A.B.C. Des Geloofs, en Verhandeling van de  Benamingen des Zaligmakenden Geloofs volgens letters van het alphabet.