James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1

Schrijver:
Titel: Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1
ISBN: 9789026979620
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek, 1975
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Joe, Britta, Gato, Monica, Yigal en Gretchen: zes jonge mensen die elkaar bij toeval ontmoeten in Torremolinos. Ze zijn van verschillende nationaliteiten, maar verbonden door datgene wat de alternatieve jeugd-van-overal met elkaar gemeen heeft: een afkeer van de gevestigde maatschappij en een zucht naar een vrijere, meer leefbare wereld. Gezamenlijk zwerven zij door Spanje, Portugal, liet exotische Mozambique en Marocco. Hun fascinerende verhaal wordt verteld door Fairbanks, die ondanks zijn beroep (financiën) en zijn leeftijd (61) door de groep wordt geaccepteerd dankzij zijn oprechte poging hun leefwijze en meningen te begrijpen.

In Pamplona ontmoeten zij de 44-jarige Harvey Holt, een geharde, bereisde ex-marinier. Zo zijn de acht hoofdrolspelers afkomstig uit drie generaties, waardoor de lezer wordt geconfronteerd met het hoofdmotief van deze roman: de schijnbaar niet te overbruggen generatiekloof’. Gaandeweegs echter groeit een mentaliteit van saamhorigheid en daarmee de toenadering tussen de generaties in dit verhaal vol gevaar, geweld en moed, liefde en sex, dat ons meevoert door de bizarre wereld van drop-outs, beat en drugs die veel jongeren aantrekt en veel ouderen bezorgd maakt.
Een uiterst boeiende, eigentijdse roman, vol afwisselende decors en levendig getekende karakters.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. TOT 31 DECEMBER 2023 ALLE BOEKEN 2 + 1 GRATIS.
Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1 James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1 James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1 James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1 James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1 James A. Michener - Bloemenkinderen van torremolinos / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.