Cornelius Ryan, N.v.t. - Een Brug Te Ver

Schrijver:
Titel: Een Brug Te Ver
ISBN: 9789089751218
Uitgever: Just Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 20,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wijzend naar de op de kaart aangegeven Rijnbrug bij Arnhem vroeg luitenant-generaal Frederick Browning : « Hoeveel tijd zullen de tanks nodig hebben om ons te bereiken ? » Montgomery antwoordde zonder aarzelen: “Twee dagen”. Nog steeds naar de kaart kijken zei Browning: “We kunnen het vier dagen uithouden. Maar toch geloof ik dat we wel eens een brug te ver konden gaan.”
Op zondag 17 september 1944, even na 10.00 uur, begint operatie Market Garden. Het is het stoutmoedige plan van veldmaarschalk Montgomery om via bezet Nederland het Derde Rijk tot overgave te brengen. Market Garden wordt de grootste luchtlandingsanctie uit de militaire geschiedenis.
Cornelius Ryan reconstrueerde voor zijn boek alle belangrijke gebeurtenissen van het drama. Hij werkte ruim 7 jaar aan het bronnenonderzoek en interviewde honderden ooggetuigen aan Geallieerde en Duitse zijde. Ook werden de ervaringen van vele Nederlanders die de strijd meemaakten opgenomen. Een brug te Ver is een buitengewoon authentiek boek dat, neta als Ryan’s klassiekers De langste Dag en De Laatste Slag, leest als een roman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cornelius Ryan, N.v.t. - Een Brug Te Ver