Dongen, Angelique van - Papieren kinderen / familieroman

Schrijver:
Titel: Papieren kinderen / familieroman
ISBN: 9789086602391
Taal: Nederlands
Uitgever: Ellessy, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2013, paperback
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Drie keer zeven jaar geen papa. Drie keer zeven maal gemiste feestdagen. Drie keer zeven jaar gemiste verjaardagen. Drie keer zeven maal gemiste Vaderdagcadeautjes. Drie keer zeven jaar gemiste gesprekken. Drie keer zeven maal gemiste overgangsrapporten. Drie keer vals beschuldigd, zeven maanden vastgezeten. Na een moeizame scheiding, wordt Stefan totaal onverwachts aangehouden in zijn woning. Zijn kinderen hebben aangiften tegen hem gedaan. Een vreselijke en onzekere tijd breekt aan. Vanaf het begin zijn er veel fouten in deze zaak gemaakt. Al snel blijken de aangiften vals te zijn, en wordt zijn onschuld bewezen. Maar ten koste van wat? Hij heeft zeven maanden onschuldig vastgezeten. Ziet zijn kinderen niet meer en zijn leven lijkt voorbij. Tot hij de stoere Rosalinde ontmoet en er weer kleur in zijn leven komt. Toch blijft het drama wat zich voltrokken heeft hen achtervolgen. Zoveel onrecht, machteloosheid, verlies en rouw. Naast alle ellende komt er ook weer plaats voor hun portie geluk. Dit verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een slachtoffer, wiens leven door de macht die een ex kan hebben, totaal veranderd. Zijn kinderen bestaan, maar door toedoen van zijn ex, alleen nog op papier! Welk recht heeft een moeder om haar kinderen en hun vader dit aan te doen? Angelique van Dongen woont in Oosterhout. Ze werkt als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Eerder verschenen van haar onder de naam Angelique van Nijnatten de romans Leugens & liefdes en Verkeerd verlangen en onder de naam Angelique van Dongen verschenen de romans Geslepen, Vage angst en Geraakt. De pers over Leugens & liefdes: "Dit ongecompliceerde romantische verhaal leest lekker vlot weg. Behalve de romantiek komen ook andere zaken aan de orde". (Marian Verstappen-Naus voor Biblion) De pers over Geslepen: "Deze roman neemt de lezeres in een sneltreinvaart mee door een spannend en romantisch verhaal. Het boek is prettig geschreven en leest lekker weg. In zijn genre is het een prima boek". (Marieke ten Pierick voor Biblion) De pers over Vage angst: "De schrijfster weet de verslavingen indringend neer te zetten... Ook de effecten op de omgeving worden goed verwoord. Het is boeiend te lezen...De roman, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek, maakt verslavingen en hun impact, gebed in een romantisch verhaal, meer bekend". (M.Willard voor Biblio
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dongen, Angelique van - Papieren kinderen / familieroman Dongen, Angelique van - Papieren kinderen / familieroman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.