Durham, Jacobus - De hemel op aarde --- Nedergebracht in eene s

Schrijver:
Titel: De hemel op aarde --- Nedergebracht in eene stille, bevredigde en goede consciëntie met het bloed van Christus besprengd, en zich toeleggende om onergelijk te zijn bij God en menschen
ISBN: 8710624185419
Uitgever: Gorinchem, Romijn & Van der Hoff, 1978
Bijzonderheden: 480 pag. Gebonden. In goede staat. Hoekje gedeukt.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)

Goedeboeken uit Sliedrecht

zakelijk

Logo Goedeboeken

Verzending bij vooruitbetaling. Verzendkosten bedragen binnen NL standaard € 4,95 (tenzij anders vermeld). De verzendkosten voor België en Duitsland zijn standaard € 7,95. Alle overige landen op basis van nacalculatie.
Zie onze website www.goedeboeken.nl voor meer goede boeken. In onze ruime winkel in Sliedrecht (300 m2!) vindt u duizenden reformatorische nieuwe en tweedehandsboeken en Bijbels. Dagelijks nieuwe aanvoer!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Durham, Jacobus - De hemel op aarde --- Nedergebracht in eene stille, bevredigde en goede consciëntie met het bloed van Christus besprengd, en zich toeleggende om onergelijk te zijn bij God en menschen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Goedeboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Goedeboeken
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekhandel-Antiquariaat Goedeboeken
  Kamer van Koophandel nummer: 24427166

  www.goedeboeken.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Goedeboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Goedeboeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Goedeboeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.