Francine Jay - Joy Of Less

Schrijver:
Titel: Joy Of Less
ISBN: 9780984087310
Uitgever: Anja Press
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 9,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Joy of Less' is een inspirerende gids geschreven door Francine Jay, waarin ze de lezers begeleidt bij het creëren van een minimalistische levensstijl. Jay moedigt mensen aan om afscheid te nemen van overbodige spullen en zich te richten op wat echt belangrijk is in het leven.

Het boek begint met een uitleg over de voordelen van minimalisme, zoals het verminderen van stress, het creëren van meer ruimte en het bevorderen van een gevoel van vrijheid. Jay legt uit dat minimalisme niet alleen gaat om het opruimen van fysieke rommel, maar ook om het loslaten van emotionele ballast en het heroverwegen van onze consumptiegewoonten.

Vervolgens biedt Jay praktische tips en strategieën om het minimalisme in ons dagelijks leven toe te passen. Ze introduceert het concept van de 'Four R's': Reduce, Refuse, Reuse en Recycle. Jay moedigt aan om te beginnen met het verminderen van onze bezittingen door kritisch te kijken naar wat we echt nodig hebben en wat slechts overbodige ballast is. Ze moedigt ook aan om nee te zeggen tegen nieuwe aankopen die niet essentieel zijn en om te zoeken naar manieren om hergebruik te bevorderen in plaats van nieuwe spullen te kopen. Tot slot benadrukt ze het belang van recycling en het verantwoord omgaan met afval.

Het boek bevat ook hoofdstukken over het minimaliseren van specifieke gebieden in ons leven, zoals onze kledingkast, keuken, badkamer en werkruimte. Jay geeft praktische tips over hoe we deze ruimtes kunnen organiseren en stroomlijnen, zodat we alleen de spullen bewaren die we echt nodig hebben en waar we blij van worden.

Daarnaast behandelt Jay ook de emotionele aspecten van minimalisme. Ze moedigt aan om los te laten van materiële bezittingen die ons niet langer dienen en om te focussen op ervaringen en relaties die ons gelukkig maken. Ze benadrukt dat minimalisme niet betekent dat we alles moeten opgeven, maar eerder dat we bewuste keuzes moeten maken over wat we in ons leven willen hebben.

'Joy of Less' is een toegankelijk en praktisch boek dat lezers inspireert om een minimalistische levensstijl te omarmen. Jay's schrijfstijl is helder en motiverend, en ze biedt talloze tips en strategieën die gemakkelijk in de praktijk kunnen worden gebracht. Of je nu al bekend bent met minimalisme of er net mee begint, dit boek biedt waardevolle inzichten en begeleiding om je te helpen een leven van eenvoud en vreugde te creëren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Francine Jay - Joy Of Less