Mary Nickson - Het Venetiaanse huis

Schrijver:
Titel: Het Venetiaanse huis
ISBN: 9789022556474
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Goed - Ongelezen maar tekst schutblad.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor Victoria Cunningham, die al jong haar ouders verloor, was het huis van haar oma altijd een veilige, bijna magische plek. Ze bracht er elke zomer haar vakantie door met haar neefje Guy en zijn vriendje Richard. Tijdens die idyllische vakanties sluiten de drie kinderen vriendschap voor het leven.

Jaren later trouwt Victoria met Richard, maar als hij komt te overlijden, ontdekt ze dat hun huwelijk een farce is geweest. Ze besluit met haar zoon Jake af te reizen naar het Venetiaanse huis. Daar stuit ze op familiegeheimen, maar ze ontmoet ook fotograaf Patrick Hammond. Opnieuw bloeit er een mooie vriendschap op in het Venetiaanse huis – en misschien wel meer dan dat...
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.