Ykema, Freerk - Rots en water / psychofysieke training voor jon

Schrijver:
Titel: Rots en water / psychofysieke training voor jongens en meisjes
ISBN: 9789088505003
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP, Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: boek is als nieuw; nooit gebruikt; NB van 2014, gebonden; 213 pagina's
Prijs: € 30,35
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Steeds meer kinderen en jongeren hebben een achterstand in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en ondervinden daar problemen van. Zij vinden het moeilijk om met anderen contact te maken en met hen te spelen, te werken en te leven. Ook hebben zij vaak problemen bij het maken van goede keuzes en in het vinden van een zinvolle weg door het leven, die bij hen past en hen gelukkig maakt. Voor het ontwikkelen van een eigen identiteit, zelfkennis en voor het maken van keuzes en sociale contacten is een goede sociaal-emotionele ontwikkeling van belang. Deze sociaal-emotionele ontwikkeling omvat twee deelgebieden: de fysiek-emotionele ontwikkeling en de verbaal-emotionele ontwikkeling. De fysiek-emotionele ontwikkeling wordt verworven via beweging, spel, stoeien en sporten. De verbaal-emotionele ontwikkeling wordt vooral opgedaan via gesprekken met anderen. Beide ontwikkelingsgebieden zijn belangrijk en dienen in opvoeding en onderwijs een gelijkwaardige plaats te krijgen. Helaas blijkt dit in de praktijk niet het geval te zijn. Voor bewegingsonderwijs, spel en speelplaatsen is steeds minder tijd en aandacht, terwijl het onderwijs wél steeds taliger wordt. Vooral voor jongens kan dit nadelig uitpakken. Zij zijn in de regel energieker en levendiger dan meisjes, en kunnen zich niet altijd goed in woorden uitdrukken. Daarom ondervinden jongens vaker problemen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling dan meisjes. Het Rots en Waterprogramma, dé sociaal-emotionele vaardigheidstraining bij uitstek, is geschikt voor jongens én meisjes. In deze unieke psychofysieke didactiek worden de fysiek-emotionele en verbaal-emotionele ontwikkeling tot een geheel samengebracht: actie, reflectie en kringgesprek komen in elke lesbeschrijving aan bod. Het programma is een uitgelezen anti-pest methodiek! Dit praktijkboek bevat veertien gedetailleerd beschreven lesbeschrijvingen met talrijke instructieve foto's en lesbrieven. Naast dit praktijkboek is er ook het basisboek Het Rots en Water Perspectief waarin Freerk Ykema de methodiek van de psychofysieke training beschrijft en het programma theoretisch onderbouwt.
Verder lezen

Lekker boeken lezen

particulier

Lekker boeken lezen uit Doesburg

Logo Lekker boeken lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ykema, Freerk - Rots en water / psychofysieke training voor jongens en meisjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lekker boeken lezen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lekker boeken lezen
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lekker boeken lezen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lekker boeken lezen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lekker boeken lezen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.