Dool, J. van der - Vals beschuldigd / druk 1

Schrijver:
Titel: Vals beschuldigd / druk 1
ISBN: 9789059520943
Taal: Nederlands
Uitgever: Mes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2007, 160pp, Gebonden, omslagillustraties Uitgeverij Mes, Gekocht bij boekhandel Pronk 'S-Gravenhage
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dat verkeerde plannen bijna nooit verborgen blijven, daar komt de boer van de 'Maria's Hoeve' wel achter. Hij heeft geen zin meer in het boerenwerk en wil van zijn stallen en schuren een 'Game Farm' maken, vol speel- en gokautomaten. In het dorp vindt men het maar niks en dat zal de boer weten ook! Amber, zijn dochter, is het ook niet eens met de plannen van haar vader en haar vriend Berend wordt ervan verdacht dat hij ze heeft laten uitlekken. Als Berend dat niet op zich laat zitten en op onderzoek uitgaat, beleeft hij, samen met Amber, een naar avontuur! Vanaf 10 jaar.
Recensie(s)
Amber en Siem wonen net als Berend op een boerderij. De vader van Amber en Siem wil anders gaan boeren en denkt aan een 'Game Farm'. Amber vindt het maar niets en Berend is het met haar eens. Het dorp verzet zich tegen de gokboerderij: er wordt zelfs een spandoek opgehangen. Berend wordt door een aantal jongens in elkaar geslagen, zijn fiets en mobieltje worden vernield. Ze beschuldigen hem van klikken, maar dat blijkt niet te kloppen (titel). Het wordt een politiezaak. Amber en Berend gaan op onderzoek uit en komen hierdoor zelfs in groot gevaar. Vanwege een enkele verwijzing naar God een christelijk boek, maar dit is geen belemmering voor andersdenkenden. Gemakkelijk leesbaar met opvallend grote letter en korte zinnen. De enige illustratie, die op het omslag staat, is erg gewelddadig en doet kinderlijk aan. Duidelijk een boek van deze tijd: foto's maken met een mobieltje, internet, zaken zijn “vet cool”. Vanaf ca. 10 jaar.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dool, J. van der - Vals beschuldigd / druk 1 Dool, J. van der - Vals beschuldigd / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.