Ingrid Paardekooper - Abruzzo, het groene hart van Italië

Schrijver:
Titel: Abruzzo, het groene hart van Italië
ISBN: 97894933007
Taal: Nederlands
Uitgever: Edicola Publishing
Bijzonderheden: Verkoop van geheel nieuwe exemplaren door de auteur zelf, met korting
Prijs: € 19,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Hermitages, middeleeuwse bergdorpjes en kastelen, archeologische vindplaatsen, kerken en abdijen: in elke hoek van Abruzzo zijn sporen van een rijk cultureel verleden te vinden. De regio staat bovendien bekend als de groenste van Europa: er zijn maar liefst drie grote nationale parken met adembenemende uitzichten en fabelachtig natuurschoon. In het westen vind je er besneeuwde bergtoppen, en bosrijke bergkloven, waar beren, wolven en klipgeiten leven. In de winter kun je daar skiën, in de zomer wandelen en paardrijden. Ten oosten van de bergen glooien heuvels met graan- en wijnvelden en olijfgaarden. Langs de blauwe Adriatische zee zien we witte stranden, maar ook intieme baaien met houten visinstallaties in de zee, de ‘trabocchi’. Beroemd zijn wijnen als de Montepulciano d’Abruzzo en de Trebbiano. Plinius de Oudere roemde al de olijfolie uit deze streek. En de eeuwenoude traditie van het schapen hoeden levert nog steeds heerlijke pecorino, ricotta en worsten op. De mensen zijn er gastvrij, respectvol en ongelooflijk trots op hun land. En terecht.
Verder lezen

Ulissina uit Leiden

zakelijk

Logo Ulissina

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ulissina

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Ulissina
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  In Abruzzo
  Kamer van Koophandel nummer: 68520042
  NL001983991B11
 • Na uw bestelling ontvangen u en Ulissina een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ulissina vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Ulissina kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.