Menke, Henk ; Jacques Meijer ; Hans Renes e.a. - Veluwse beken

Schrijver:
Titel: Veluwse beken en sprengen. Een uniek landschap.
ISBN: 9789053453179
Taal: Nederlands
Uitgever: Matrijs, Utrecht - In samenw. met de Stichting tot Behoud van de Veluwse Sprengen en Beken.
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2007, 256 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en een index. Zonder bijlage (DVD).
Prijs: € 23,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zonder DVD.

Overzichtswerk waarin de cultuurhistorische, landschappelijke en ecologische aspecten van het Veluwse sprengen- en bekenlandschap worden weergegeven. Het eerste deel is een bewerking van een wetenschappelijke studie naar de cultuurhistorische aspecten van dit type landschap. Aan de orde komen de sprengenbeken, watermolens en waterwerken bij landhuizen, parken en kastelen. Het tweede deel geeft een beschrijving van de wijze waarop de cultuurhistorische en landschappelijke aspecten in het ruimtelijk beleid van provincie, gemeenten en waterschappen zijn opgenomen. De vier auteurs en de co-auteur zijn elk deskundig op dit gebied. Het boek is prachtig geïllustreerd met kleurenfoto's, kaarten en tekeningen. Tekst en beeld zijn logisch gestructureerd tot een goed samenhangend geheel in een prettig leesbare stijl. Een overzichtskaart met detailkaarten van alle sprengen en beken met waterwerken en molens, een uitgebreid notenapparaat, literatuuropgave en verantwoording van illustraties zijn opgenomen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Menke, Henk ; Jacques Meijer ; Hans Renes e.a. - Veluwse beken en sprengen. Een uniek landschap.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.