Leo Tolstoj - Opstanding

Schrijver:
Titel: Opstanding
Taal: Nederlands
Uitgever: Minerva
Bijzonderheden: Hardcover, 467 pagina's. Oud boek, in aardige staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Prins Dimitri Ivanovitsj Nechljoedov leeft in alle luxe en weelde die er maar te vinden is. Daartegenover staat de straatarme Maslova. Ze is wees en wordt opgevoed door twee tantes van Nechljoedov. Nechljoedov vertrekt naar het leger en komt na drie jaar terug. Maslova is dan veranderd in een mooie vrouw. Ze bedrijven de liefde, maar verder komt het niet. Uit de vrijpartij komt een kind naar voren. Het kind is de reden, dat Maslova door de twee tantes uit huis wordt gezet. Dat leidt tot een vroegtijdige dood van het kind en Maslova raakt in de goot. Ze gaat werken in de prostitutie. In het bordeel waar ze werkt, wordt een moord gepleegd in Maslova wordt als schuldige aangewezen. Nechljoedov zit in de jury om haar te veroordelen, maar kan niet verhelpen dat Maslova naar een gevangenis in Siberië moet. Nechljoedov voelt dat dat niet goed is en wendt zijn rijkdom aan voor een hoger beroep. Dat wordt geweigerd en Maslova vertrekt alsnog naar Siberië met in haar kielzog Nechljoedov, die haar alsnog voor hem probeert te winnen. Maslova kiest echter voor Simonson een medegevangene. Nechljoedov ontmoet een Engelsman die een rondleiding krijgt in de gevangenis. Nechljoedov probeert Maslova nog eenmaal over te halen hetgeen mislukt. Terug in zijn hotel ziet Nechljoedov de Bijbel liggen en begint te lezen. Hij komt erachter dat hij tot dan toe verkeerd geleefd heeft in zijn lege bestaan. Hij gaat wegen zoeken om andere mensen te helpen in plaats van alleen aan zichzelf te denken.
Verder lezen

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leo Tolstoj - Opstanding Leo Tolstoj - Opstanding Leo Tolstoj - Opstanding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Toon's boekenton

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Toon's boekenton
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Toon's boekenton een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Toon's boekenton vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Toon's boekenton kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.