Groot Bruinderink, Geert en Jasja Dekker (red.) - Wilde zwijnen

Schrijver:
Titel: Wilde zwijnen
ISBN: 9789050113281
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV, Zeist / Zoogdiervereniging, Arnhem
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 112 blz. Met foto's.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Horen wilde zwijnen nu wel of niet thuis in de Nederlandse natuur? De discussie hierover is al jaren sterk gepolariseerd. Voorstanders benadrukken de ecologische en culturele waarde van het wilde zwijn. Tegenstanders wijzen op landbouwschade, verkeersveiligheid en ziektes. Maar hoe 'problematisch' zijn deze dieren echt en hoe effectief is het afschotbeleid?

'Wilde zwijnen' belicht alle kanten en gaat ook in op de discussie over 'het nut' van deze soort. Presenteert wetenschappelijk onderbouwde informatie over de ecologie en leefwijze, ziekten en landbouw.

Uit onderzoek blijkt dat wilde zwijnen een gevarieerd bosmilieu bevorderen, maar dat een te hoge dichtheid slecht is voor de biodiversiteit. Ook is er aandacht voor de jacht. Bevat interviews met deskundigen die een bijzondere relatie hebben met het dier waaronder een faunabeheerder, zwijnenspotter, fauna-activist en een jachtopziener.

Rijk geïllustreerd en toegankelijk geschreven. Interessant voor faunabeheerders, natuurbeschermers, beleidsmakers, landbouwers en jagers. In samenwerking met de Zoogdiervereniging.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groot Bruinderink, Geert en Jasja Dekker (red.) - Wilde zwijnen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.