Kaam, Ben van - Ambon door de eeuwen.

Schrijver:
Titel: Ambon door de eeuwen.
ISBN: 9789060474891
Taal: Nederlands
Uitgever: In den Toren / Anthos
Bijzonderheden: 1977, paperb., 12 x 21 cm., 158 blz., exterieur oogt wat smoezelig, interieur schoon, fysiek goed.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Het boek geeft een ander beeld van de Molukken dan de 'door-de-eeuwen-trouw'-mythe Nederlanders en Molukkers zo lang heeft willen doen geloven. Het is een journalistieke verkenning van een brok Nederlands koloniaal verleden met daaropvolgende dekolonisatieproblematiek.

Livresque uit Dokkum

particulier
LET OP : Boekwinkeltje Livresque is vanwege een korte vakantie van zaterdag 2 december tot en met woensdag 6 december gesloten. Op vragen, bestellingen en betalingen die in deze periode binnenkomen zal vanaf donderdag 7 december worden gereageerd.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Livresque

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Livresque
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Livresque een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Livresque vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Livresque kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.