Vrande Iet - Groot plantaardig verfboek / druk 1!!!

Schrijver:
Titel: Groot plantaardig verfboek / druk 1!!!
ISBN: 9789021307411
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: 1ste druk 1980! Gebonden, verkleuring van de rugkaft
Prijs: € 80,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bijzonderheden: Gebonden Uniek boek! 1ste druk!

Meer info: Bijzonderheden: Boek voor verven en kleuren van wol op natuurlijke basis. Meer info: Uniek boek - Alles over het verven van wol met natuurlijke verfstoffen en indigo. Naast de vrij talrijke boeken over plantaardig verven die reeds verschenen zijn, valt dit boek op door de manier waarop het onderwerp benaderd wordt, de volledigheid en de duidelijke systematische opzet. Naast gegevens over het verven zelf wordt ook aandacht besteed aan historische aspekten van plantaardig verven en aan de planten die men gebruiken kan. Zowel aanwijzingen voor het vinden van planten in de natuur als die voor het kweken in speciale tuintjes, maken dat er geen receptenboek is ontstaan waarbij men maar moet gissen hoe de ingrediënten te verkrijgen zijn. Ook de literatuurlijst en gegevens over leveranciers (wellicht niet volledig) verhogen de bruikbaarheid van het boek. Het beste boek dat tot nu toe op dit gebied verschenen is. Recensie(s) Naast de vrij talrijke boeken over plantaardig verven die reeds verschenen zijn, valt dit boek op door de manier waarop het onderwerp benaderd wordt, de volledigheid en de duidelijke systematische opzet. Naast gegevens over het verven zelf wordt ook aandacht besteed aan historische aspecten van plantaardig verven en aan de planten die men gebruiken kan. Zowel aanwijzingen voor het vinden van planten in de natuur als die voor het kweken in speciale tuintjes, maken dat er geen receptenboek is ontstaan waarbij men maar moet gissen hoe de ingrediënten te verkrijgen zijn. Ook de literatuurlijst en gegevens over leveranciers (wellicht niet volledig) verhogen de bruikbaarheid van het boek. Het beste boek dat tot nu toe op dit gebied verschenen is. (NBD|Biblion recensie, Olga Duim)
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vrande Iet - Groot plantaardig verfboek / druk 1!!! Vrande Iet - Groot plantaardig verfboek / druk 1!!! Vrande Iet - Groot plantaardig verfboek / druk 1!!! Vrande Iet - Groot plantaardig verfboek / druk 1!!!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.