Alison Woods - Het meisje van de watermolen

Schrijver:
Titel: Het meisje van de watermolen
ISBN: 9781739270117
Uitgever: Alison Woods
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Emma gaat na haar afstuderen op de watermolen met souvenierwinkel van haar zieke groottante letten. Deze ligt in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Ze hecht zich al snel aan de idyllische plek en de eigenzinnige inwoners. Wanneer haar nieuwe vrienden vertellen dat ze binnenkort allemaal uit hun huisjes worden gezet door de nieuwe landgoedeigenaar, is ze verontwaardigd en besluit ze hen te helpen. Door het actiecomité van dorpelingen laat ze zich aanpraten om de landgoedeigenaar te confronteren met de onzin van zijn plannen.

Wanneer ze de nieuwe eigenaar in levende lijve ziet, is ze sprakeloos door zijn indrukwekkende verschijning. Ze vergeet zelfs bijna waarvoor ze was gekomen. Ze herstelt zich al gauw en werkt zich undercover als landschapsarchitect in bij zijn chique clubje dat het vastgoedproject voor hem ten uitvoer zal leggen. Zo komt ze te weten dat hij grote plannen heeft die de charme van het dorpje helemaal zullen verpesten. Als een echte spionne vergaart ze informatie voor het actiecomité om zijn plannen te ondermijnen. Maar een malafide projectontwikkelaar en een makelaarster van luxevastgoed maken het haar sterk moeilijk. Zal ze het dorp en haar vrienden wel kunnen redden nu de vonken er vanaf vliegen met de persoon die al dit kwaad veroorzaakt?

Alison Woods (1992) schrijft ontspannende feelgoodromans die je helemaal meeslepen. Ze woont met haar gezin in Engeland. Haar hoofddoel? Lezers even ontvoeren naar een andere wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alison Woods - Het meisje van de watermolen