Dr. John Mumford, Swami Anandakapila Saraswati - Kundalini & Ch

Schrijver:
Titel: Kundalini & Chakra Werkboek
ISBN: 9789023008910
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / Druk 1 / 1995 / 271 Pagina's / Nederlands / 9789023008910
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kundalini is volgens de hindoe-traditie een goddelijke kracht, voorgesteld als een slang die drie en een half keer rond het onderste energie- centrum (chakra) van de mens gekronkeld ligt. Als zij ontwaakt, stijgt ze door de chakra's op tot ze de kruinchakra bereikt - hetgeen leidt tot nieuwe en hogere toestanden van bewustzijn.
Dit theoretische en praktische werkboek geeft een compleet overzicht van yoga; ongetwijfeld is het een der helderste en meest toegankelijke boeken over dit onderwerp. De lezer verneemt onder meer hoe kundalini opgewekt kan worden en hoe men ermee moet omgaan. De oefeningen zijn gebaseerd op klassieke yoga-technieken, maar op westerse leest geschoeid; ze werden door Jonn Mumford ontwikkeld tijdens een leven van Ieren, experimenteren en doceren.
Wat heeft dit boek de gebruiker ervan te bieden?
* Uitbanning van zorgen en stress door ontspanningsoefeningen
* Technieken om bijvoorbeeld slapeloosheid, depressies en hoge bloeddruk te lijf te gaan
* Activering van het centraal zenuwstelsel en de zintuigen
* Ontwikkeling van het psychisch potentieel
* Ervaren van kosmisch bewustzijn en extase
* Een nieuwe dimensie aan het seksleven
* Aanboren van ongewone, in elk mens sluimerende krachten, zoals een fotografisch geheugen, vermogen lot zelfhypnose, grotere ongevoeligheid voor pijn, en dergelijke
Dr. Jonn Mumford (Swami Anandakapila Saraswatï) is expert op het gebied van de tantristische yoga. Hij werd opgeleid tot psycholoog en chiropracticus, en vervolgens verbleef hij lange tijd in India, waar hij als leerling van onder meer dr. Swami Gitananda intensief yoga bestudeerde. Thans leidt hij (in de buurt van Sydney) een school voor opleiding in de esoterische wetenschappen van Oost en West.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. John Mumford, Swami Anandakapila Saraswati - Kundalini & Chakra Werkboek