Hanstede, Helena - Gevlogen

Schrijver:
Titel: Gevlogen
ISBN: 9789047502180
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2008, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De veertienjarige Merel is met haar ouders en broertje verhuisd en moet naar een nieuwe school in de stad. Op haar eerste schooldag maakt ze een verpletterende indruk, al is het niet zoals ze zich had voorgesteld: een klasgenote laat een banaan vallen en Merel glijdt er over uit. De vernedering wordt compleet als het bananenmeisje (Patricia) zogenaamd verontwaardigd reageert om de kas te amuseren.

Desondanks raakt Merel in de ban van de populaire en zelfverzekerde Patricia, en ze is dan ook blij verrast als Patricia opeens toenadering zoekt. Na verloop van tijd ontdekt Merel de verschrikkelijke waarheid achter Patricia's stoere façade: ze doet aan zelfverminking en blijkt ook nog eens zwanger te zijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanstede, Helena - Gevlogen Hanstede, Helena - Gevlogen