Milan Hofmans - De bruid, de albatros en de schatzoeker

Schrijver:
Titel: De bruid, de albatros en de schatzoeker
ISBN: 9789081818308
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Darp knikte. 'Doe maar.' Ze poeierde hem af, als een lastig jongetje. Hij schaamde zich - dat hij zo dom was geweest. Ergens wist hij het ook wel. Alles wat voor mij is, is toch niks, dacht Darp.DE BRUID, DE ALBATROS EN DE SCHATZOEKEREen teleurgestelde bruidsjongen ontdekt dat iedereen dingen weet die hij niet weet en neemt op de grote dag een onverwachte beslissing ... Een moedig meisje zoekt haar weg in een schemerwereld en vindt een ongewone bondgenoot ... Zwerver Cruso vertelt met zijn laatste krachten zijn allermooiste verhaal, om de toekomst van zijn schatzoeker zeker te stellen.OVER EERDER VERSCHENEN WERK VAN MILAN HOFMANS:'[Hofmans] schrijft filmisch en spannend, met oog voor detail.'- TZUM Literair weblog'Een boek dat lezers zelfs na het uitlezen niet meer loslaat.'- LOF'Boordevol grapjes en leuke scènes.'- Algemeen Dagblad'Sprankelend en uniek.'- FOK'Geweldig boek.'- Noordhollands dagblad
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.