Harry Kramp - De commercial

Schrijver:
Titel: De commercial
ISBN: 9789024597628
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Paul Hollak is creative director in de reclamewereld. Hij is grappig, rebels en 35 jaar. Als hij op het punt staat voor een shoot naar de Chileense havenstad Valparaíso te vertrekken, prijkt er opeens een hem onbekende naam op de passagierslijst: Luisa Guadron. Ze staat vermeld als zijn artdirector. Wie is deze vrouw en hoe komt zij op de lijst van de crew? En wat heeft Magdalena Moons, de aantrekkelijke casting director, daarmee te maken? Paul struikelt zonder dat hij het doorheeft een internationaal netwerk van vrouwenhandelaren binnen ? een netwerk dat tegen elke prijs het eigen belang beschermt.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.