Daan Bronkhorst - Encyclopedie van de menselijkheid

Schrijver:
Titel: Encyclopedie van de menselijkheid
ISBN: 9789044510195
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Lichte gebruikssporen kaft.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
1000
TREFWOORDEN OVER DE MENSELIJKHEID
In een tijd die vraagt om antwoorden op dringende vragen is deze Encyclopedie van de menselijkheid een bevlogen en praktische gids.
Nog niet eerder werd zo veel informatie over de menselijke waardigheid verzameld in één boek.
De Encyclopedie van de menselijkheid is een uitstekende bron voor krantenlezers, journalisten, studenten en docenten. Een boek om in te bladeren voor iedereen die meer wil weten over onderwerpen zoals asiel, broeikaseffect, dood-straf, duurzame ontwikkeling, fundamentalisme, humanitaire interventie, het Internationaal Strafhof, seksuele rechten, terrorisme, wapenhandel...
Van zo'n tweehonderd vooraanstaande activisten, deskundigen, denkers en schrijvers is een korte biografie met citaten opgenomen. Speciale aandacht is er voor hen die bijvoorbeeld de Nobelprijs of Erasmusprijs kregen.
Daan Bronkhorst is auteur voor Amnesty International en samensteller van een groot aantal boeken, waaronder poëziebloemlezingen die bij De Geus verschenen. Op Amnesty's website beheert hij een online Encyclopedie van de mensenrechten.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.