Ronald Verheyen - De fatale foto

Schrijver:
Titel: De fatale foto
ISBN: 9789462420816
Uitgever: Kramat Bvba
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jeugdthriller!

De zomervakantie van een gewone jongen draait uit op een ware nachtmerrie...

Tim geniet van zijn eerste vakantiedag op de Antwerpse Groenplaats. Met zijn smartphone neemt hij wat fotootjes en legt hij bij toeval een moord vast. Dit is het begin van een reeks vreselijke gebeurtenissen. Tim moet van de politie met zijn familie onderduiken. Ze vertrekken naar het boekendorp Hay-on-Wye in Wales waar zijn oom en tante net als zijn ouders een boekenwinkeltje uitbaten. Maar op het moment dat zij daar arriveren wordt boekenkoning Richard dood in zijn tuin aangetroffen. Alles wijst erop dat een grote hond de dader is. Algauw blijkt dat iemand de legende van de Hond van de Baskervilles gebruikt om terreur te zaaien. Tim wordt ook in dit mysterie meegesleurd. En dan meldt de politie dat de moordenaar van de Groenplaats hem ook op het spoor is...
De zomervakantie van een gewone jongen draait uit op een ware nachtmerrie.

Ronald Verheyen (1951) voormalig leraar Engels is terug met een spannende jeugdthriller. In dit verhaal kan hij zijn kennis kwijt over de streek die hem nauw aan het hart ligt: de Welsh Borders en meer bepaald het boekendorp Hay-on-Wye. Ook hier spelen dieren weer een rol. In zijn andere boeken zoals Kaken en Klauwen, Gebeten en Mastodont liet hij blijken dat dierkunde één van zijn hobby's is. Ook griezel -en mysterieverhalen boeiden hem van jongs af. Eén van de bekendste Sherlock Holmesverhalen De Hond van de Baskervilles speelt een rol in 'De Fatale Foto'. Ronald is zelf op onderzoek gegaan in de streek naar de oorsprong van het verhaal.
'Het spel zit op de wagen, Watson!'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ronald Verheyen - De fatale foto