John Flanagan - De Clan van de Rode Vos

Schrijver:
Titel: De Clan van de Rode Vos
ISBN: 9789025768430
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheden: Goed - iets leessporen
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'De Clan van de Rode Vos' is deel 13 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en Belgiƫ zijn er van deze fantasyreeks al meer dan 1,5 miljoen boeken verkocht.

In 'De clan van de Rode Vos' hebben twee favoriete personages uit de serie, Will en Maddie, een pittige missie voor de boeg. De Clan van de Rode Vos staat bekend om hun conservatieve opvatting dat vrouwen niet op de troon horen en vormt een ernstige bedreiging voor het voortbestaan van het koninkrijk van Araluen...

'De Clan van de Rode Vos' vormt samen met het volgende boek in de reeks, 'Het duel bij Araluen' (boek 14), een afgerond verhaal. Voor lezers vanaf 10 jaar.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.