Jeroen van der Spek - Holland highlights

Schrijver:
Titel: Holland highlights
ISBN: 9789088030581
Uitgever: Schuyt Nederland
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nederland is al eeuwen toonaangevend op het gebied van waterbeheer en dijkenbouw. De Rotterdamse haven is dé poort voor het Europese goederenvervoer. En Nederlandse designers, groentetelers en dj's behoren tot de absolute wereldtop.

'Holland Highlights' portretteert de sectoren waarin Nederland zich internationaal onderscheidt. Zoals handel, landbouw, watermanagement en dijkenbouw, maar ook innovatie, Dutch Design en Hollandse meesters. Stuk voor stuk iconen van Nederland, maar ook voorbeelden uit de categorie `waarin een klein land groot kan zijn'. Holland Highlights' gaat bovendien op zoek naar de belangrijkste drijfveren achter het Nederlandse succes: de handelsgeest, de strijd tegen het water en het inventieve gebruik van de schaarse ruimte. Het resultaat is een fascinerende dwarsdoorsnede van een van de meest bedrijvige landen ter wereld.

Tweetalige editie: Nederlands en Engels.

Jeroen van der Spek is reisjournalist en Nederland-kenner bij uitstek. Hij schreef boeken over Nederland - o.a. Winter! Hollandse feesten, feiten & tradities -, Amsterdam en Vlaanderen, en was jarenlang actief voor Holland Horizon, een magazine van het ministerie van Buitenlandse zaken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeroen van der Spek - Holland highlights