Daan van der Horst - Club du Matin - boek - Marketing voor niet

Schrijver:
Titel: Club du Matin - boek - Marketing voor niet-marketeers - voor secretaresses, officemanagers en virtual assistants
ISBN: 9789090372747
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 36,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wil je wel met marketing aan de slag maar heb je twijfels? Voel je dat er meer uit te halen valt, maar vraag je je af hoe? Met dit handboek én de bijbehorende digitale templates (je ontvangt een inloglink per mail) kan je direct aan de slag. Module 1. Dit is marketing Module 2. Het juiste verhaal Module 3. De kracht van eenvoud Module 4. Email-marketing Module 5. Google en je website Module 6. Sociale media Module 7. Krachtige content Module 8. Maak het makkelijk Digitale downloads Digitale template marketingplan, want een goed plan is het halve werk. Het DAEE Contentplan, met deze template weet jij altijd wat je gaat posten. Secretaresses, officemanagers en VA's worden vaak gevraagd om marketingtaken op te pakken. Logisch, want je weet precies wat er speelt én bent communicatief handig. Maar.. waar begin je? Welke keuzes heb je te maken? Hoe zorg je ervoor dat dat wat je doet echt een positief effect heeft voor het bedrijf? En hoe doe je dit zo slim mogelijk, want.. je hebt nog meer te doen. In dit boek lees je dat 'meer geld verdienen' een prettig gevolg is, maar dat marketing daar niet om draait. Over hoe je in een paar uurtjes een sterk en haalbaar marketingplan in elkaar draait mét persona's. Wat je aan kanalen hebt te kiezen (email, events, social media, Google...) en hoe je de juiste kiest én praktische tips voor het daadwerkelijk doen. Denk daarbij aan: dit werkt op LinkedIn, dit werkt in een nieuwsbrief, zo maak je een whitepaper.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daan van der Horst - Club du Matin - boek - Marketing voor niet-marketeers - voor secretaresses, officemanagers en virtual assistants