Gerda Hamann - Integrale coaching

Schrijver:
Titel: Integrale coaching
ISBN: 9789058314598
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2007 / 224 pagina's / Nederlands / 9789058314598
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Coaching is iets fundamenteel anders dan een sofagesprek bij de psycholoog. Toch merkte Gerda Hamann dat steeds meer cliënten wel zoiets verwachten. Voor het leveren van piekprestaties op het werk blijken schijnbare bijzaken als beweging, voldoende rust, goede voedingen fijne vrienden echter essentieel. Bij integrale coaching gaat het dan ook niet langer alleen over praten over je loopbaan, maar staat de zorg voor je leven in de breedste zin van het woord centraal.
Gerda Hamann sprak met bekende topsporters en hun coaches en ondervond hoe zij op hun weg naar de top werken aan discipline, ambitie en doorzettingsvermogen. Daarnaast ging ze te rode bij een andere, mentale, tak van topsport: de filosofie. Uit de wijze lessen en vrolijke anekdotes van oude en jongere filosofen destilleerde zij leen oefening in zuiver denken',
Werken aan je carrière wordt met dit boek een streven naar balans -tussen geest en lichaam, tussen hartstochtelijke emotie en zuiver denken, tussen onafhankelijk durven zijn en een geëngageerd lid van je gemeenschap. In Integrale Coaching draagt zij eveneens vele praktische tips aan voor toewijding aan jezelf en aan je loopbaan.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerda Hamann - Integrale coaching