Georges Simenon - Maigret zet een val

Schrijver:
Titel: Maigret zet een val
ISBN: 9789023417835
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Maigret zet een val' is een detectiveverhaal geschreven door de Belgische auteur Georges Simenon. Het is onderdeel van de bekende Maigret-serie, waarin de gelijknamige hoofdpersoon, commissaris Jules Maigret, de hoofdrol speelt. Het boek werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1955.

In 'Maigret zet een val' wordt commissaris Maigret geconfronteerd met een mysterieuze seriemoordenaar die Parijs terroriseert. De moordenaar heeft het gemunt op vrouwen en lijkt willekeurig toe te slaan. Maigret en zijn team worden geconfronteerd met een race tegen de klok om de dader te vinden voordat er nog meer slachtoffers vallen.

Maigret besluit een val op te zetten om de moordenaar te lokken. Hij creëert een fictieve situatie waarin een vrouwelijke politieagent zich voordoet als een potentiële prooi. Maigret hoopt dat de moordenaar zal toehappen en in de val zal lopen. Terwijl hij wacht op de dader, probeert Maigret de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar te leggen. Hij ondervraagt verdachten, analyseert bewijsmateriaal en probeert de motieven van de moordenaar te achterhalen.

Tijdens het onderzoek komt Maigret erachter dat de moordenaar een complex en verontrustend verleden heeft. Hij ontdekt dat de dader een diepgewortelde haat koestert jegens vrouwen en dat zijn daden voortkomen uit een diepgewortelde psychologische stoornis. Maigret wordt geconfronteerd met de duistere kant van de menselijke geest en moet zijn eigen angsten en twijfels overwinnen om de zaak op te lossen.

'Maigret zet een val' is een spannende en meeslepende detective die de lezer meeneemt in de gedachtewereld van een briljante maar gestoorde moordenaar. Simenon weet de sfeer van het Parijs uit de jaren '50 goed neer te zetten en creëert een beklemmende en mysterieuze ambiance. De personages zijn goed uitgewerkt en Maigret is een intrigerende en sympathieke hoofdpersoon die de lezer blijft boeien.

Het boek is geschreven in een vlotte en toegankelijke stijl, waardoor het gemakkelijk leest. Simenon weet de spanning goed op te bouwen en houdt de lezer geboeid tot aan de ontknoping. 'Maigret zet een val' is een klassieke detective die liefhebbers van het genre zeker zal aanspreken. Het is een boek dat je in één adem wilt uitlezen en dat je nog lang bij zal blijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Georges Simenon - Maigret zet een val