Geke van de Merwe - Wouters - Leven en overleven in de Biesbosc

Schrijver:
Titel: Leven en overleven in de Biesbosch
ISBN: 9789075703399
Uitgever: Verse Hoeven
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit bijzondere boek geeft het beeld van een levendig schilderij, liefdevol en met een groot inlevingsvermogen geëtst, waardoor het boeit en ontroert. Er is veel over de Biesbosch geschreven, dit boek onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en actualiteit. Ook door de combinatie van interviews, reportages en verslaggeving. De vele interviews over leven en overleven in de Brabantse, Sliedrechtse en Dordtse Biesbosch gaan bijvoorbeeld over de watersnoodramp, Tweede Wereldoorlog en eigentijdse escalaties, over de huidige flora en fauna, het ontstaan en de toekomst van de Biesbosch, het project Ruimte voor de Rivier en de ingrijpende gevolgen ervan voor de bewoners. Natuurlijk gaat dit boek ook over de uitbreiding van het nationale Biesbosch Museum op een eiland in het hart van de groene delta. Verleden, heden en toekomst omarmen elkaar.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.