Rosen, M. - Shakespeare's Romeo en Julia

Schrijver:
Titel: Shakespeare's Romeo en Julia
ISBN: 9789062387809
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het verhaal van een stad, twee families en twee geliefden, Romeo en Julia. Het verhaal is al heel oud en door allerlei mensen in verschillende landen en verschillende talen verteld. Sommigen hebben er een gedicht van gemaakt en anderen een prozaverhaal. Maar het is onder andere ook bewerkt in de vorm van liederen, een balletuitvoering en films. In Londen bracht William Shakespeare dit verhaal tot leven in de jaren negentig van de zestiende eeuw. Michael Rosen, dichter, kinderboekenschrijver en Shakespearebiograaf, is erin geslaagd het beroemde verhaal van Romeo en Julia op een levendige, poëtische en tegelijk zeer toegankelijke manier voor jong en oud te laten herleven. Zijn hoofddoel was daarbij de belangstelling op te roepen voor wat toneelstukken en theaterbezoek kunnen bieden. Ook als BBC-presentator heeft hij zich hiervoor steeds ingezet. In 1997 werd hem de Eleanor Farjeon Award uitgereikt, een prijs voor bijzondere verdiensten voor de jeugdliteratuur. Jane Ray, onder andere bekroond met de Smarties Book Prize en viermaal genomineerd voor de Kate Greenaway Medal, heeft met haar onnavolgbare en fantasierijke illustraties een decor geschapen waarin het verhaal van Romeo en Julia een extra dimensie krijgt.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.