Groenveld, prof. dr. S. (inleiding en toelichting) - Vrede van

Schrijver:
Titel: Vrede van Munster 1648-1998 - Tractaat van 'een aengename, goede, en oprechte Vrede'
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers, Den Haag 1998
Bijzonderheden: Softcover, in goede staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 7,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groenveld, prof. dr. S. (inleiding en toelichting) - Vrede van Munster 1648-1998 - Tractaat van 'een aengename, goede, en oprechte Vrede'

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Doornweerdje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Duoshop
  Kamer van Koophandel nummer: 09174375
  NL818444071B01
  www.doornweerdje.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.