Joost Devolder - Opvoeding In Evolutie

Schrijver:
Titel: Opvoeding In Evolutie
ISBN: 9789044127478
Uitgever: Garant
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek loodst de lezer doorheen een brok Vlaamse opvoedingsgeschiedenis. Op een eenvoudige, verhalende manier wordt duidelijk wat voor onze ouders en grootouders prioritair was bij het 'groot brengen' van hun kinderen. Het was een tijd waarin het geloof en een strakke hiërarchie een grote stempel drukten op het alledaags leven.
We volgen het wel en wee van een Vlaamse plattelandsfamilie in een samenleving waarin persoonlijke vrijheid en zelfrealisatie steeds belangrijker worden. Een samenleving waarin het internet een dominante rol speelt.
Ouders, leerkrachten en begeleiders staan voor een heel andere opvoedingsopdracht dan enkele decennia geleden. Het komt er op aan om onze kinderen te begeleiden in een groei naar zelfvertrouwen, zelfstandigheid en sociale bewogenheid. Het boek legt op een beeldende manier en met concrete tips uit hoe we dit kunnen doen.
Daarnaast bevat het werk een mooi overzicht van de ontwikkelingsfasen die kinderen doormaken. We zien hoe baby's, peuters en kleuters in enkele jaren fenomenale stappen zetten. Vervolgens plaatsen we de schijnwerpers op de typische groeifacetten van een lagere schoolkind. Tenslotte staan we stil bij het stormachtige van pubers om tot 'relatieve rust' te komen als adolescent.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joost Devolder - Opvoeding In Evolutie