Paul Witteman - Het beste van Witteman

Schrijver:
Titel: Het beste van Witteman
ISBN: 9789460033117
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Gebruikssporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In 2003 verscheen het eerste muziekboek van Paul Witteman: Hoor en wederhoor, waarin hij de lezer kennis liet maken met zijn persoonlijke favorieten en waarin hij vooral aandacht vroeg voor de minder bekende werken van grote componisten. Kleine juwelen vaak, die om een groter publiek vroegen. Er volgden meer aanstekelijke bundels: In hoger sferen (2005), Erfstukken (het Boekenweekgeschenk van 2006), Het geluid van wolken (2007) en De onvoltooiden (2009). Hij doet niet dik of ingewikkeld over klassieke muziek. Doet ook niet of het om music for the millions gaat. Hij vond de toon die een groot publiek aansprak: een publiek van zowel kenners als debutanten.Het beste van Witteman bundelt zijn beste stukken. Met een woord vooraf van Adriaan van Dis.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.