Maurille De Smalen - Natuurlijk Van Oma

Schrijver:
Titel: Natuurlijk Van Oma
ISBN: 9789089892751
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De allerbeste tips van vroeger Oma wist veel, heel veel. En wat weten wij? Basistechnieken om schoonmaakmiddelen, cosmetica etc. eenvoudig zelf te maken. Tips voor je eigen verzorging en voor je huishouden, lijstjes met producten die nuttig zijn om in huis te hebben, technieken die handig zijn in noodsituaties: van eerste hulp bij een bult tot zelf zeep maken voor een gevoelige huid. Nostalgische vormgeving die je meteen terug doet verlangen naar het goeie van die ouwe tijd.
Doe juist nu, in deze moderne wereld met al onze luxe, een stap terug in de tijd en maak gebruik van de kennis van vroeger. Doe je voordeel met de duurzaame recepten van je moeder, je oma en vele andere vrouwen. Vrouwen die nog wisten hoe je met eenvoudige, goedkope en veilige middelen je huis fris en schoon kon houden. Recepten die bijna verloren zijn gaan, maar die al decennialang hun nut hebben bewezen. Eerste hulp bij kinderkwaaltjes, schoonmaakmiddelen voor in het huis en de verzorging van je lichaam komen aan bod. Natuurlijk van oma is een verzameling van handige tips en recepten die eenvoudig te maken zijn. Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die hart heeft voor duurzaamheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maurille De Smalen - Natuurlijk Van Oma