Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gid

Schrijver:
Titel: Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's).
Taal: Nederlands
Uitgever: J. Vlieger. Amsterdam.
Bijzonderheden: ±1922, 11 kaarten van de provincies, gebonden, formaat: 17,5 x 10,8 cm. Conditie: Betreft een nog fraai exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info: Voorzien van Elf kaarten met Rijwielpaden en wandelwegen A.N.W.B., Kilometer afstanden voor Wielrijders, Motorrijders, Automobilisten en Wandelaars.
Sorry voor de schaduw op de foto's!

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's). Ven, J. F. van de - Practische zak-atlas van Nederland. Met gids van de voornaamste in de bezienswaardigheden. Bewerkt door M.Stenvert en G. Westra Mzn. (7-foto's).